Замість радянських діячів - мурал, присвячений "Азовцям" та загиблим дітям. У центрі Рівного художник малює стінопис про двох рівненських бійців "АЗОВУ", які народились та виросли у Рівному та були справжніми друзями. Обоє загинули у Маріуполі, як справжні воїни. Як художник створює мурал - дивіться далі.

Ось так практично у центрі Рівного в квітні демонтували стелу з іменами радянських діячів. А уже наприкінці літа на цій стіні рівненський художник розпочав створювати мурал присвячений Азовцям та дітям, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення росії на нашу землю.

За таке нагадування, майже кожен перехожий висловлює свою вдячність художнику.

Саме тому наші захисники всіма силами намагаються вигнати ворога з України. Про один із їх подвигів художник також вирішив нагадати містянам. А саме про рівненських бійців полку Азов - 25-річного Віталія Семчука та 22-річного Костянтина Друзя, які загинули під час оборони Маріуполя.

Уже найближчим часом художник планує завершити роботу над муралом. Біля портретів рівненських героїв має ще написати гімн полку Азов. До слова, розробляв він ескіз роботи спільно з батьками загиблих героїв, а також їхнім шкільним другом Олексієм Козачком.

Читайте також: Команда переселенок у Дубні готують та відправляють смаколики військовим на південь України