Авто для ЗСУ. Рівненська міська рада передала машину військовослужбовцям з 14 окремого стрілецького батальйону. Збираються передати ще 3. Такі автомобілі на передовій незамінні, бо мобільні та виконують багато функцій. Автомобілі доставили з Європи, перефарбували та провели технічне обслуговування і тепер вони повністю готові до експлуатації.

 Дані автомобілі будуть слугувати для зокрема щойно вручили для 14 окремої мотострілецького батальйону, який на кордоні з росією відпрацьовує свої завдання і несе службу, це наш рівненський батальйон під командуванням рівненського командира батальйону під позовним "Бегемот" і хлопці будуть активно працювати на захист нашої країни, - каже Олександр Третяк, голова Рівненської ТГ.

Військовий із позивним "Бегемот" розповів:

"Це найбільш оптимальний варіант. Т4 - чому, бо вони вже себе зарекомендували надійно: можна погрузити вантаж, можна використовувати в різних іпостасях. Дуже, дуже класна машина і те що люди допомагають і роблять на це акцент ну чесно і прохідність, і місткість, все можна, спать і все, що хочеш можна, Це - дім на колесах для наших хлопців "

Читайте також: Рівненський драмтеатр зіграє благодійну виставу на підтримку Миколаївського театру