Слідчі Гощі закінчили досудове розслідування та скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом за фактом закінченого замаху на вчинення грабежу в умовах воєнного стану.

Нагадаємо, 26 вересня у Гощі в магазині на вулиці Незалежності працівники затримали невідомого чоловіка, який здійснив крадіжку грошей із каси. Поліцейські встановили, що 31-річний житель села Симонів скористався моментом, поки продавчиня відійшла від прилавка, дістав із касового апарату гроші та намагався втекти. Втім зловмисника затримали та утримували до приїзду поліцейських. У нього вилучили грошові кошти у сумі 1200 гривень.

Зібравши достатньо доказів, слідчі ВП № 5 (смт Гоща) 27 вересня 31-річному чоловіку повідомили про підозру за частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 186 КК України, а наступного дня — скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом до суду.

Відомо, що підозрюваний перебуває під адміністративним наглядом за скоєння злочинів проти власності та у сфері незаконного обігу наркотичних речовин, тож обтяжуючою обставиною став рецидив злочину.

Втім, зловмисник свою провину визнав та співпрацював із органами досудового розслідування.

За скоєне йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

Про це повідомлять в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: За скоєний грабіж поліцейські повідомили рівнянину про підозру