До центру Міграційної служби Рівненської області звернулась 91-річна жителька Рівного аби вперше оформити закордонний паспорт, щоб мати змогу відвідати свою онуку у Німеччині.

 Про це повідомляють у Міграційній службі Рівного.

Про це повідомляють у Міграційній службі Рівного.

91-річна Галина Лук`янівна з 2013 року мешкає у Рівному. Сьогодні вона прийшла до міграційної служби вперше оформляти закордонний паспорт аби відвідати єдину онуку у Німеччині.

«Мене на гостину до Німеччини кличе єдина онука – я мушу поїхати, поки дозволяє здоров`я. Та я обов`язково вернуся додому», - розповідає жінка. 

Галина Лук'янівна народилася в Черкаській області. У 2013 році переїхала до єдиної доньки в Рівне, де мешкає по сьогодні. Вона добре пам`ятає Другу світову війну: наступ німецької армії, звук падаючих снарядів біля хати, де вона жила з батьками та була п`ятою дитиною в сім`ї. Пані Галина ділиться спогадами, як радянщина спланувала знищення українського народу.

«Приїжджали «ястребки» і забирали все зерно… Люди пухли від голоду, вмирали. Я була б теж не вижила, якби не тітка, яка принесла трохи молока. Тепер я тут…» - ділиться спогадами пані Галина.

Жінка розповідає, що витримавши «совєтів», вона навіть подумати не могла, що доведеться українському народу знову страждати від російської окупації. Та вона впевнена – буде мир на нашій землі, бо ми сильна нація.

«Я завжди плачу за нашими хлопцями, які гинуть на війні. Це наші найкращі сини. Та окупанти нас не могли зламати раніше. Не вдасться їм і тепер», - підсумовує 91-річна жінка.

Читайте також: Рівнянин просить облаштувати пішохідний перехід біля Басового Кута