Велике та історичне повернення. Рівненський Верес таки провів свій перший матч на оновленому стадіоні Авангард. Народний клуб вдома приймав Львівський Рух. Поєдинок був під загрозою, але свято футболу таки відбулося. Ілля Томашевський з подробицями.

Під вигуки своїх вболівальників Рівненський Верес заїжджає на стадіон Авангард.

Сьогодні народний клуб вперше за 5 років зіграв офіційний матч на оновленому стадіоні. Їхній суперник - львівський Рух. Матч відбувався без вболівальників, але вони були поруч. Для них облаштували фан-зону, з якої вони мали змогу спостерігати за матчем.

Однак цей матч був під загрозою зриву. Перед початком на Рівненщині була оголошена повітряна тривога. Тому усі присутні на стадіоні ховалися в укритті.

На щастя, повітряна тривога була не довго та без прильотів. Тому хоч із затримкою, але футболісти таки вийшли на поле. Перший дотик був від військовослужбовця.

Верес розпочав впевнено та активно матч і вже на 10 хвилині Віталій Дахновський відкрив рахунок.

Пропущений гол не дестабілізував Рух і за кілька хвилин суперник Вереса забив у відповідь. Однак, майже одразу Верес знову вийшов уперед Дмитро Кльоц філігранно виконав штрафний.

Другий тайм розпочався невтішно для Вереса. Адже львів'яни знову зрівнялися і попри хорошу боротьбу матч так і закінчився з рахунком 2:2.

Ця нічия стала першою для обох суперників у новому чемпіонаті. У наступному турі рівненський Верес на власному полі прийматиме харківський Металіст.

Читайте також: На Рівненщині 20 шкіл отримали новий спортивний інвентар