Городоцька територіальна громада впродовж серпня-вересня збирала кошти на підтримку українських військових. Частину коштів вже витратили на купівлю автомобіля для Збройних Сил України.

У вівторок, 27 вересня, Городоцька територіальна громада передала для потреб протитанкового артдивізіону Збройних Сил України позашляховик.

«Це наш маленький вклад у майбутню велику перемогу над російськими загарбниками. Надіємося, це авто ще довго послужить нашим мужнім воїнам. Я, щиро вдячний, кожному, хто долучився до збору коштів для придбання автомобіля», – зауважив очільник територіальної громади Сергій Поліщук.

Участь у заході взяли керівництво територіальної громади, працівники сільської ради, закладів культури, депутати місцевої ради та жителі громади.

Рішення про придбання автівки прийняли, виходячи з того, що потреба у транспорті сьогодні колосальна. За словами військових, авто — це одне із головних речей на фронті, своєрідний витратний матеріал. Вони потрапляють під обстріл, ламаються, тому замість них треба завозити щоразу нові.

Кошти, а це понад 190 тисяч гривень, були зібрані під час благодійного творчого марафону на підтримку Збройних Сил України «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!», який відбувся у громаді протягом серпня-вересня. Частина з них - 3 тисячі євро - були витрачені на придбання авто. Вже нині громада працює над придбанням чергового автомобіля для підрозділів Збройних Сил України.

Крім того, захисникам України було передано прапори України з побажаннями від жителів громади, патріотичні обереги та смаколики, повідомили на сторінці Городоської сільської ради у ФБ.

Читайте також: Здай кров - врятуй чиєсь життя: відтепер донорів крові возитимуть до пунктів здачі крові