З початку осені у всіх областях України фіксують значне зростання захворюваності на коронавірус. Упродовж останнього тижня спостерігається збільшення кількості хворих на COVID-19 серед мешканців Вараської ТГ та працівників ВП РАЕС.

Відтак з 28 вересня вводиться обов’язкове використання персоналом Рівненської АЕС захисних масок під час проїзду на роботу та з роботи автобусами підприємства, також обмежується проведення заходів, що пов’язані з масовим скупченням людей. Необхідно дотримуватися дистанції не менше 1,5 метра. У разі неможливості виконати дану вимогу слід використовувати захисні маски.

Лікарі КНП Вараської міської ради “Вараський центр первинної медичної допомоги” та відділу охорони здоров’я ВП РАЕС рекомендують дотримуватися вимог протиепідемічних заходів, що спрямовані на запобігання поширенню COVID-19 (дотримання дистанції, провітрювання приміщень, використання масок, антисептиків).

Медики наголошують, що щеплення від коронавірусу – єдиний ефективний спосіб захистити себе і зменшити захворюваність. Всі вакцини проти COVID-19, які зараз застосовуються мають високу імуногенність та є взаємозамінними.

Про це повідомляє Рівненська АЕС.

Читайте також: У пунктах та центрах вакцинації від COVID-19 доступна вакцина CoronaVac