Учора, 26 вересня, близько 12:50 до поліції надійшло повідомлення 35-річної продавчині, що в магазині на вулиці Незалежності вони затримали невідомого чоловіка, який здійснив крадіжку грошей із каси.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 31-річний житель села Симонів у момент, коли продавчиня відійшла від прилавка, поспіхом дістав із касового апарату гроші, як його протиправні дії викрила працівниця крамниці. Зловмисник намагався втекти, але колеги допомогли його затримати та утримували в приміщенні торгового закладу до приїзду поліцейських.

У жителя Симонова вилучили грошові кошти у сумі 1200 гривень.

Відомо, що він перебуває під адміністративним наглядом за скоєння злочинів проти власності та у сфері незаконного обігу наркотичних речовин.

Сьогодні, 27 вересня, за погодження місцевої прокуратури слідчі ВП № 5 (смт Гоща) повідомили 31-річному чоловіку про підозру за фактом закінченого замаху на вчинення грабежу в умовах воєнного стану за частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 186 КК України.

Про це повідомляють в ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: За збут канабісу, вирощування конопель та зберігання наркотичних речовин житель Рівного постане перед судом