Мирогощанська громада знову у жалобі. 27 вересня проводжатиме в останню дорогу новітнього Героя Небесного війська солдата-понтонщика Манелюка Сергія Петровича (15.09.1981 р.н.) жителя с. Мирогоща Друга.

Сергій вступив на службу за контрактом до ЗСУ з 01.05.2001 року та з перших днів війни з російськими окупантами боронив нашу землю.

Виконуючи бойове завдання у Харківській області, поблизу м. Ізюм потрапив під ворожий обстріл і з травня місяця вважався зниклим безвісти.

Після деокупації частини території Харківської області 21 вересня було знайдено тіло нашого Захисника та Героя.

Справжній патріот своєї країни загинув з Україною в серці.

Осиротіли троє дітей, а батьки Героя більше ніколи не обіймуть свою кровиночку, яка неймовірно любила життя... Але його любов до Батьківщини була понад усе.

 

Прощання з Сергієм Манелюком відбудеться 27 вересня 2022 року:

14.00 год. – майдан Незалежності м. Дубно.

14.30 год. траурна процесія буде рухатися через с. Рачин, с. Мирогоща Друга ( по вул. Миру, вул. Шевченка, вул. Перемоги, вул. Волиця до батьківської хати ).

15.00 год. - Заупокійна панахида за загиблим відбудеться у Свято-Михайлівській церкві с. Мирогоща Друга.

16.00 год. – процесія рухатиметься до останнього місця спочинку на кладовище с. Мирогоща Друга по вул. Загребля, вул. Залізнична.

Просимо жителів громади гідно зустріти нашого захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу.

Слава Герою!, - зазначають в Мирогощанській громаді. 

Читайте також: У Радивилівській територіальній громаді оголошено триденну жалобу