Торгівля для допомоги Збройним силам України. У Рівному провели благодійний ярмарок у парку Шевченка. Там усі бажаючі могли придбати різноманітні цікавинки народної творчості та смаколики. Виручені кошти волонтери передадуть нашим захисникам. Павло Невесенко продовжить.

Пес Патрон став одним з символів супротиву України проти рашистів. Цієї суботи його малюнок прикрашав благодійний ярмарок, який організували волонтери. Його намалювала Дарія Харковець. Дівчина вирішила долучитися до благодійного ярмарку аби допомогти нашим військовим. Усього продавала 7 власних картин. Аби намалювати патрона дівчині знадобилось близько 7 годин часу.

В парку Шевченка окрім художніх витворів волонтери зібрали різноманітні смаколики та вироби народної творчості. Жанна Журавська розповідає з першого дня разом з друзями та небайдужими допомагає ЗСУ і переселенцям.

Потроху до волонтерів починають підходити люди та розпитувати про товари, які представлені на благодійному ярмарку. Дехто це робить дуже прискіпливо.

Рівнянин Юрій Клекотка розповідає, кожен українець має пам'ятати, що в Україні все ще йде війна та допомагати нашим захисникам. Додає будь-яка ініціатива для потреб ЗСУ має підтримуватись.

Волонтери, які організували благодійний ярмарок у парку Шевченка наголосили і надалі продовжать допомагати збройним силам України. В суботу їм вдалося зібрати 6 тисяч гривень. Ці кошти передадуть на потреби українським захисникам.

Читайте також: Гощанська територіальна громада збирає кошти на підтримку ЗСУ