Рівненські атомники долучились до першого благодійного веломарафону Хмельницької АЕС «BLUE LAKES RACE» 2022, що відбувся у місті Нетішин 24 вересня.

 «Віримо у ЗСУ» – гасло благодійного велозаїзду, метою якого був збір коштів для забезпечення найнеобхіднішими речами бійців на передовій, – інформують у пресслужбі Рівненської АЕС.

Понад 100 учасників доєднались до заходу та зробили стартовий благодійний внесок. Окрім представників Рівненської та Хмельницької АЕС дистанцію долали спортсмени з Рівного, Києва, Харкова, Херсона, Києва та Львова.

Організатори передбачили цікавий маршрут мальовничими куточками Хмельниччини – так, траса веломарафону пролягала довкола технологічної водойми ХАЕС, через населені пункти Ізяславщини, Славутчини та територією Національного природного парку «Мале Полісся».

Спортсмени отримали вдосталь позитивних емоцій подолавши складну, але надзвичайно цікаву трасу.

«Ландшафт постійно змінювався: лісові стежки, озера, мости, калюжі, бездоріжжя – усе це додавало особливості велогонці, після якої залишились незабутні враження. Результатом, який продемонструвала наша команда, ми задоволені. Вважаю, що нам вдалось достойно представити Рівненську АЕС», – ділиться враженнями представник РАЕС team Сергій Муравинець.

Загалом усі спортсмени успішно фінішували й отримали пам’ятні медалі фінішерів.

Одразу два призових місця вдалось вибороти рівненським атомникам.

Першим став працівник РАЕС Віталій Демидишин, а бронзу в номінації вдалось завоювати Юрію Гайструку, який представляв ДПРЗ-2 з охорони Рівненської АЕС.

Після фінішу на учасників чекала польова кухня, де вони змогли відновити сили після виснажливих перегонів.