Фото ілюстративне
У зв'язку з героїчною загибеллю жителя міста Дубно, військовослужбовця Лесного Романа Михайловича, 24 вересня 2022 року на знак скорботи на території Дубенської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав міський голова Василь Антонюк.

У День жалоби на всій території громади потрібно приспустити Державні Прапори України з траурною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій.

Також рекомендується обмежити у День жалоби проведення розважально-концертних заходів на території громади та звучання розважальної музики у закладах торгівлі, ресторанного господарства та громадському транспорті.

21 вересня під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України загинув військовослужбовець, старший солдат Лесний Роман Михайлович. Воїн отримав поранення, несумісні з життям, в результаті артилерійського обстрілу вогневої позиції в районі н.п. Біла Гора Донецької області.

Щирі співчуття і низький уклін рідним та близьким полеглого солдата. Вічна пам‘ять, честь і шана українському воїну.
Прощатимемось з Героєм у суботу, 24 вересня, об 11.00 годині на майдані Незалежності. Віддаймо всією громадою останню шану мужньому земляку, який захищав рідну Україну і кожного з нас!, - зазначили у Дубенській міській раді.

Читайте також: Рівненський спецпризначенець Ігор Марков загинув, захищаючи Україну у Запорізькій області