Ввечері, 21 вересня, відбувся обмін полоненими, в результаті якого з російського полону повернули захисників Маріуполя, зокрема військових "Азову".

"Відбувся обмін полоненими, частина азовців вдома!!

Нарешті ми змогли повернути ще частину захисників Маріуполя, в тому числі бійців полку АЗОВ. Сьогодні ввечері відбувся обмін, якого ми так довго чекали.

Обійняти своїх друзів, побратимів, які нарешті повернулись - це найкращі емоції, що тільки можуть бути! Всі деталі будуть пізніше", - повідомив Максим Жорін, екскомандир полку "Азов"

Народний депутат від Рівненщини Олександр Аліксійчук повідомив на свой сторінці у ФБ, що серез звільнених є жителька Рівненщини :

"Радісна звістка для Рівненщини!

Мар'яна Мамонова, медик з Азовсталі, перебувала у полоні російських окупантів з 4 квітня.
Сьогодні Мар’яна, яка перебуває на 9 місяці вагітності, повернулась з полону додому! Також вдалося повернути додому й частину незламних азовців".


Також у місцевій групі "Млинівчани" у Фейсбуці опублікували повідомлення: "Тільки, що підтвердили, що наша Мар'яна Мамонова звільнена. Рідні поїхали зустрічати!!!"

Нагадаємо, 30-річна Мар'яна Мамонова, родом із Млинова, коли почалося повномасштабне вторгнення була у Маріуполі. Вона допомагала і рятувала, як військових так і цивільних. У квітні жінка потрапила у полон.