Вбила чоловіка і у СІЗО народила двох дітей. У Рівному продовжується слухання справи щодо Тетяни Літвінової. Жінка у 2017 році позбавила життя свого чоловіка - перукаря. З того часу рівнянка перебуває за ґратами. Та все ж змогла народити там двох дітей. Найменшій дівчинці незабаром виповниться три роки і за законом вона вже не може утримуватись з матір'ю у СІЗО. Літвінова просить, аби її випустили під домашній арешт. Яке рішення прийняв суд - знає Ольга Данілюк.

Завагітніла перебуваючи у слідчому ізоляторі без права на побачення. А уже в жовтні 2019 року Тетяна Літвінова народила дівчинку, свою четверту дитину. На сьогодні дочка уже підросла і по закону жінка має вирішити, яка доля її дитини. Чи вона передає її на виховання своїм родичам чи віддає у дитячий будинок. Адже по законодавству в СІЗО разом із собою можна утримувати дітей лише до трьох років.

Додамо, що на момент вбивства в обвинуваченої уже було двоє дітей півтора та трирічного віку. Наразі вони перебувають в сім'ї знайомих. Кількома місяцями після злочину, Літвінова народила хлопчика. Зараз його виховує бабуся. Адвокатка Літвінової вкотре просить суд відпустити її підзахисну під цілодобовий домашній арешт.

Однак, на думку прокурора це не аргумент аби обвинувачену у вбивстві власного чоловіка, відпускати додому.

Попри те, що адвокатка Тетяни Літвінової запевняла суд, що її підзахисна хоче поставити крапку у цій справі і свою вину визнає, їхнє клопотання суд не підтримав.

Тож перебуватиме в СІЗО Тетяна Літвінова щонайменше до 19 листопада. Загалом за вчинений злочин їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. До слова, п'ять з половиною років вона перебуває у СІЗО. 

Читайте також: У Рівному горе-забудовники, які "кинули" вкладників на 20 мільйонів, вимагали зняти з себе підозру та втікали від журналістів (ВІДЕО)