Кілька разів тікав від смерті. У Рівному прощалися з 29-річним військовослужбовцем Богданом Нікітіним. Молодший сержант загинув поблизу села Богоявленка, Донецької області. Проводили в останню дорогу героя і наші журналісти.

Рівне знову у скорботі. Сьогодні, 21 вересня, на Майдані Незалежності попрощалися з 29-річним Богданом Нікітіним.

Після навчання у 22-ій школі, Богдан здобув освіту кухара. Працював у Рівному, а за тим вдосконалював свої вміння за кордоном — у Чехії та Словаччині. Після початку пандемії, повернувся до рідного міста.

Богдан Нікітін ніколи не мав стосунку до армії, автомата в руках не тримав, але як почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем в армію. Повертався у коротку відпустку до Рівного. Тоді його батько відчув, що з сином може щось трапитись.

Провести в останню дорогу Богдана Нікітіна прийшло чимало рівнян.

Богдану Нікітіну тричі вдалося втекти від смерті, вперше, як під ракетний обстріл потрапив Яворівський полігон - тоді він за кілька днів поїхав звідти. Вдруге - на передовій, коли разом з побратимами потрапив під обстріл градів. Втретє - коли потрапив під артилерійській обстріл. Він був настільки масовим, що хлопець отримав контузію й опинився в лікарні.

Ця маленька дівчинка, мабуть, ще нічого не знає про війну, втім сьогодні разом з мамою прийшла попрощатись з героєм, бо завжди варто пам'ятати подвиг людей, котрі віддали своє життя за свободу України. Поховали Богдана Нікітіна на кладовищі Нове.