"Свободу Мар'яні Мамоновій!". В Україні і на Рівненщині зокрема пройшла акція на підтримку вагітної медикині з Млинівщині. Жінка на 9-му місяці вагітності. Ще з квітня перебуває у полоні в окупантів. Інформації про неї зовсім не має. Рідні просять аби Мар'яну повернули додому. У знак підтримки, багатьма містами України пройшла акція, у Рівному зокрема.

Пані Юля вирішила підтримати військовополонену, адже і сама вагітна. Жінка не може уявити як Мар'яні, перебуваючи в полоні, народжувати дитину.

Мар'яна Мамонова - військовий медик. Закінчила Київську медичну академію і з 18-го року жінка перебуває на війні. З квітня перебуває у полоні окупантів. За останньою інформацією вона була в Оленівці, Донецької області.

Сім'я неодноразово зверталася у різні організації, аби звільнити вагітну доньку з полону. Писали звернення і до Президента України, і до першої леді. Та зрушень щодо звільнення вагітної військовополоненої немає. Останній раз з Мар'яною спілкувалися у квітні, перед тим як жінку взяли у полон. Мати військовополоненої розповідає, що Мар'яна рідко виходила на зв'язок. Коли потрапила у полон - більше про себе знати не давала.

Ольга Вєтрова вже не вперше проводить флешмоби у Рівному. На допомогу в організації акції, Ольга відгукнулась одразу, адже і сама є мамою трьох дітей.

Акція на підтримку вагітної медикині пройшла не лише у Рівному, а й у інших містах України та закордоном. Зокрема у Німеччині, Швеції, Швейцарії, Канаді та Польщі. Увесь світ сподівається, що Мар'яну вже незабаром повернуть додому.
 

Читайте також: Учасники забігу у Рівному зібрали 50 000 гривень для ЗСУ