У Здолбунові на крадіжці цементу із потяга поліцейські викрили двох місцевих жителів

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі ВП № 6 (м. Здолбунів) розпочали досудове розслідування. За скоєне зловмисникам може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Близько 11 години 17 вересня оперуповноважений ГУНП неподалік цементного заводу біля залізниці у місті Здолбунів побачив підозріло припаркований автомобіль, а недалеко від нього — двох чоловіків, які крали цемент. Поліцейський викликав на місце події слідчо-оперативну групу та утримував зловмисників до її приїзду.

Під час документування злочину поліцейські встановили, що 32-річний здолбунівчанин разом із 25-річним напарником насипали у мішки будівельну суміш із вантажного вагону. Таким чином встигли завантажити 10 мішків.

Поліцейські під час огляду місця події вилучили також докази їхньої протиправної діяльності: автомобіль «Волга» та викрадений цемент.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, триває досудове розслідування за частиною 4 статті 185 КК України. Вирішується питання про повідомлення жителям Здолбунова про підозру.

Поліцейські перевіряють їх також на причетність до інших злочинів.

Читайте також: Судитимуть експоліцейського, який незаконно заволодів автомобілями зі спецмайданчика