Президент України Володимир Зеленський відвідав Харківщину. Там глава держави провів нараду щодо енергетичної безпеки, побував у деокупованому Ізюмі та нагородив українських військових. Нагадаємо, за останні 5 днів ЗСУ із боями пройшли 110 кілометрів. Загалом деокуповано майже 400 населених пунктів. Більше про поїздку - дивіться далі.

Під час робочої поїздки у Харківську область Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо питань енергетичної безпеки регіону. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов поінформував Президента, що в регіоні повністю деокуповано 16 громад, частково деокуповано сім громад. Під окупацією залишається близько 6% території області. Володимир Зеленський наголосив на важливості якнайшвидшого поновлення електропостачання на територіях, звільнених від ворога.

Крім того, Глава держави ознайомився з перебігом відновлення житлового будинку у Харкові, який зазнав пошкоджень унаслідок російських обстрілів. Там триває ремонт покрівлі, перекриттів і балконів, встановлюють вікна.

Під час робочої поїздки у Харківську область Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським військовослужбовцям.

Глава держави також провів нараду щодо оперативної ситуації на ділянці фронту та на деокупованих територіях.

14 вересня Президент України Володимир Зеленський відвідав і звільнене місто Ізюм на Харківщині. Він взяв участь у церемонії підняття Державного Прапора України, а також привітав бійців-визволителів.

Визволення Харківщини від російських загарбників показало, що українським військовим знову вдалося зробити те, що багато хто вважав неможливим.

Читайте також: Як діяти родинам, якщо втрачено зв'язок із військовим?