14 вересня у м.Корець Рівненського району віддали шану та провели в останню путь військовослужбовця Збройних Сил України Івана Кралю.

37-річний Іван був уродженцем с.Жадківка, що на Кореччині. У мирному житті він тривалий час працював у поліції м.Корця, смт.Гощі та м.Рівного. Крім того, був учасником бойових дій на сході України (АТО), за що мав державні відзнаки. Про це інформує пресслужба Рівненської РДА.

Солдат Іван Краля був призваний на військову службу 18 травня 2022 року. А вже 6 вересня, біля населеного пункту Красногорівка Донецької області, під час виконання бойового завдання, життя захисника обірвалося. Старенькі батьки втратили сина, сестра не дочекалася живим з війни брата, Корецька громада залишилася без справжнього патріота, щирого та доброго земляка, Україна втратила свого захисника.

Прощалися з Героєм на головній площі Корця, а поховання відбулося на кладовищі рідного села Жадківка. Провести Героя в останню дорогу зібралося багато земляків, військових побратимів, родина та друзі.

Вічна пам'ять Герою!

Читайте також: Зорянська громада на війні втратила двох захисників