Міша Крупін їде у благодійний тур «У нашому місті», аби заспівати улюблені хіти, презентувати гарячі прем’єри й зібрати потужну суму на підтримку ЗСУ!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: Змінено місце проведення концерту у Рівному!

Міша Крупін 4 жовтня з великим концертом у Рівному на підтримку ЗСУ. Приходьте почути як файно Міша Крупін співає українською!

Зарядитися шаленою енергією яскравої суміші іронії, щирості, одеського фольклору, репу, блюзу й джазових мотивів!

Кожний концерт буде сповнений феєрії драйву та емоцій, і водночас — стане щирою атмосферною зустріччю давніх друзів!

Одкровень і сюрпризів буде чимало!

А за кошти з продажу квитків будуть придбані автівки, амуніція та все найнеобхідніше що потрібне українським військовим-захисникам на передовій, про що Міша Крупін традиційно особисто відзвітує на своїй сторінці!

«У нашому місті» — моя перша україномовна пісня, яку в квітні я присвятив своєму рідному Харкову, який весь цей час знаходиться під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня — про кожне місто України. «Моє» і «ваше» ця війна остаточно зробила «нашим!», — говорить Міша Крупін. — Наші прекрасні люди у наших містах, я з нетерпінням чекаю кожного з вас на моїх концертах!»

Легендарний харківський музикант, автор суперхітів «Красный бархат», «Облака», «Виски со льдом» — із початку повномасштабної війни Міша Крупін чітко заявив про свою патріотичну позицію й завзято долучився до волонтерства.

Вивізши під обстрілами свою родину з Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін озброївся найвірнішим натхненням — нещадною злобою до окупантів — і розпочав свою власну боротьбу.
Написав такі вогняні пісні, від яких аж підгорає у рашистів й натомість — які неабияк заряджають героїв на передовій!

Як волонтер, він постійно буває у гарячих точках і працює нон-стоп: купуючи за власні кошти і, акумулюючи чималі суми на зборах, передав не одну автівку на фронт, незліченну кількість військової амуніції, а також гуманітарної допомоги переселенцям. І з концертами постійно виступає для Героїв у військових частинах.
Що обов’язково продовжить і під час туру!

«Я любив свою країну завжди, та зараз люблю ще більше! Тому маю декілька амбітних ідей як нам разом ще більше допомогти нашим захисникам. Війна в Україні триває й ми маємо всі завзято й безупинно допомагати хто чим може, аж до самої Перемоги! — переконаний Міша Крупін. — У ці часи ми багато чого та кого втратили, але багато кого знайшли та відкрили для себе. І, на жаль, саме нещастя робить справжнє диво.

Наша армія — як скеля, люди допомагають один одному, волонтери допомагають волонтерам, і це така ланцюгова реакція, яка вже ніколи не зупиниться. Саме це диво робить нашу країну міцною, демократичною та несхожою на інші. Вірю й відчуваю це як ніколи потужно!»

Приходьте на концерти Міші Крупіна «У нашому місті»!

Передамо палкий український привіт півням-кадирівцям піснею «Дон», на честь наших супергероїв-захисників вдаримо «Їб.ште» й разом заспіваємо «У нашому місті» та всі хіти, які ви знаєте напам’ять!

Рівне — 4 жовтня, 19:00 у нічному клубі Colosseum!

Квитки на концерт доступні за посиланням: https://rivne.karabas.com/ua/misha-krupin-13