Під час патрулювання в селі Береги колишнього Млинівського району інспектори сектору реагування патрульної поліції зупинили водія автомобіля «ВАЗ-2107», який створив аварійну обстановку. Під час спілкування із кермувальником, поліцейські виявили у нього ознаки сп’яніння.

Від огляду 47-річний чоловік відмовився, однак вирішив розібратися із питанням притягнення до відповідальності на місці, запропонувавши та у подальшому надавши поліцейським неправомірну вигоду в сумі 7200 гривень. Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність за вчинення таких дій, чоловік поклав гроші між сидіннями службового авто.

Слідчо-оперативна група грошові кошти вилучила, а за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

Крім того, на водія склали і адміністративні матеріали за кількома статтями КУпАП — керування транспортним засобом напідпитку (ч.1 ст. 130), керування без реєстраційних документів (ч.1 ст. 126), та за створення аварійної обстановки (ч. 5 ст. 122) КУпАП.

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області. 

Читайте також: У Рівному під колесами мікроавтобуса загинув пішохід