Слідчі відділення поліції № 1 (м. Рівне) зібрали достатньо доказів у справі та скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом.

Події розгорталися 10 липня цьогоріч. Близько 20 години в селі Біла Криниця неподалік місцевого магазину між двома односельчанами на ґрунті особистих неприязних стосунків виник конфлікт. Під час з’ясування відносин 19-річний декілька разів вдарив в обличчя 37-річному, внаслідок чого чоловік втратив свідомість та впав на землю. Зловмисник допоміг потерпілому прийти до тями. Останній пішов додому. Втім, коли вранці самопочуття погіршилось, самостійно звернувся у лікарню.

У потерпілого діагностували перелом основи черепа, закриту черепно-мозкову травму та забої мозку, що згідно із висновком судово-медичної експертизи відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Зловмисник свою провину заперечує, однак слідчі зібрали достатньо доказів та за погодженням прокуратури кримінальне провадження скерували до суду.

За скоєне відповідно до санкції статті обвинуваченому може загрожувати від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відомо, що 19-річний житель Білої Криниці, будучи неповнолітнім, уже потрапляв в поле зору правоохоронців за аналогічний злочин. 

Про це інформує поліція Рівненщини.

Читайте також: На Рівненщині СБУ затримала прихильницю російської "спецоперації" (ФОТО)