Огляд найцікавіших подій за тиждень.

Середа: 03.08.11 На Рівне нщині перекинувся «Мерседес-Спринтер» Ця дорожньо-транспортна пригода також сталась поблизу села Птича Дубенського району. Тут перекинувся мікроавтобус що рухався в напрямку Рівного.

Середа: 03.08.11 На Рівне нщині легковик врізався у трактор з колодами: дві людини опинились в реанімації Дорожньо-транспортна пригода сталась на автодорозі Київ - Чоп неподалік села Птича Дубенського району. Автомобіль FORD ESCORT, що рухався в напрямку Львова, врізався у трактор «МТЗ» з причепом, завантажений дерев’яними колодами.

Четвер: 04.08.11 Вже три тижні на Рівне нщині цілодобово охороняють родовища бурштину Робити це наказав начальник УМВС в Рівне нській області Василь Лазутко – аби змінити уявлення громадськості, що міліція «кришує» нелегальних старателів.

Четвер: 04.08.11 Отримав CMC – допоміг затримати крадіїв Повідомлення на телефон Віктора Кирилюка, який проживає в селі Велика Городниця Млинівського району, прийшло близько 4-ої години ранку – це був сигнал, що в його магазин хтось намагається проникнути.

П'ятниця: 05.08.11 Аварійну ділянку автодороги Київ – Чоп, де гинуть та травмуються люди, цілодобово патрулюватимуть працівники ДАІ Аварійну ділянку автодороги Київ – Чоп між селами Птича та Верба Дубенського району, де протягом липня сталося 3 дорожньо-транспортні пригод, цілодобово патрулюватимуть екіпажі ДАІ.