У поле зору екіпажу групи реагування патрульної поліції Дубенського районного відділу вчора, першого вересня, неподалік села Судобичі потрапив мопед «Верховина» без державних номерних знаків, а його водій був без мотошолома.

Під час зупинки та перевірки документів з’ясувалося, що у мопедиста відсутнє посвідчення на право керування транспортним засобом. Коли поліцейські почали складати на нього адмінматеріали, 32-річний житель села Нова Носовиця неодноразово пропонував неправомірну вигоду за непритягнення його до відповідальності. Попередження про те, що його діяння підпадають під статтю Кримінального кодексу на нього не вплинули — зловмисник дістав із кишені 1000 гривень та поклав їх між сидіннями службового авто.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення. За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 369 КК України. Мінімальне покарання, передбачене статтею — 8500 гривень штрафу, а максимальне — до чотирьох років позбавлення волі.

Крім того, працівники СРПП на жителя Дубенського району склали три адмінматеріали за вчинені правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: За ДТП, у якій загинула дитина, рівнянину присудили чотири роки колонії (ФОТО)