Забудьте про паперові. З 1 вересня у Рівному впроваджується електронний щоденник. Працюватиме він на безкоштовній платформі "Нові знання". Учні у будь-який момент зможуть переглянути свої бали за предмети та дізнатися домашнє завдання. Що це за електронний щоденник, дивіться далі у сюжеті.

Документи у телефоні - тепер і щоденник онлайн. З першого вересня у Рівному хочуть ввести єдиний електронний щоденник - це ще один крок до цифровізації суспільства. Ця технологія вводиться для спрощення системи навчання як для батьків і дітей, так і для відділу управління освіти. Для останніх це зручний інструмент для збору аналітичних даних: відвідування, оцінювання, середні бали, в майбутньому, можна буде робити опитування. Батьки зможуть переглядати оцінки дітей та слідкувати за їхньою успішністю.

Платформою для електронного щоденника стане "Нові знання". Богдан Турович розповідає, що саме через базу даних цієї платформи вони комунікують з інформаційною системою управління освіти. Працівниками інформаційно-інноваційного відділу були проведені навчання у кожній школі. Настанови щодо роботи в електронному щоденнику продовжуватимуться надалі.

Платформа "Нові знання" є безкоштовною. Управління освіти хочуть щоб більшість шкіл Рівного працювали у єдиному електронному щоденнику, що спростить комунікацію із закладами освіти. Якщо усі школи Рівного приєднаються до однієї платформи, то місто може стати першим, яке працюватиме в одному онлайн-середовищі.

Читайте також: На Рівненщині 570 закладів освіти мають облаштовані укриття