Автопригода сталася учора, 30 серпня, на вулиці Князівни Гальшки близько 16-ї години. Унаслідок зіткнення мікроавтобуса та мотоцикла постраждала 14-річна дівчина.

Слідчий Рівненського районного управління поліції на місці події встановив, що 16-річний водій мотоцикла «Lifan», не вибрав безпечної швидкості руху, не виконав вимогу дорожнього знаку про рух без зупинки заборонений і, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, допустив зіткнення із автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter» під керуванням 48-річного рівнянина.

Медики «швидкої» із численними забоями та осадненнями доставили до лікарні 14-річну пасажирку двоколісного. Після надання медичної допомоги її відпустили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

Відомо, що неповнолітній мотоцикліст тільки три тижні тому отримав посвідчення водія, а транспортний засіб належить його батькові.

Шановні водії-початківці! Не будьте самовпевнені, коли сідаєте за кермо, не маючи водійського стажу. Дотримуйтеся правил дорожнього руху і пам’ятайте про діючі для вас обмеження щодо швидкості руху, а також про те, що мотоцикл, мопед як і будь-який інший транспортний засіб — це джерело підвищеної небезпеки.

Читайте також: У Рівному в ДТП травмувалося троє пасажирок маршрутки