Рівне попрощалось з бійцем Віталієм Стибою. Герой з позивним "Вітаха" загинув у бою на околицях Бахмуту. Був бійцем спецроти "Гонор" Добровольчого українського корпусу. Попрощатись з воїном прийшло кількасот рівнян. Чимало з них Віталія знали особисто.

Сьогодні, 29 серпня, у день Пам'яті захисників України Рівне прощається з загиблим героєм Віталієм Стибою. Йому назавжди залишиться 23 роки.

На центральній площі сотні рівнян. Серед них побратими, рідні та друзі. Чимало з присутніх знали його особисто. Зростав у патріотичній спільноті, був одним із ультрас рівненського "Вереса". Віталій Стиба на позивний "Вітаха" - з перших днів повномасштабної війни взяв до рук зброю, хоч перед тим і не служив у війську.

У його родині було 11 дітей. Віталій мав і свою молоду сім'ю. Одружився лише 25 червня. Та не встиг відчути сімейного життя. Був релігійною людиною.

Віталій був у одній з найгарячіших точках. Проходив службу в складі спецроти "ГОНОР" Добровольчого українського корпусу. Боєць загинув у бою на околицях Бахмуту Донецької області - 23 серпня.

Поховали героя на алеї Героїв, на кладовищі "Нове" у Рівному.

 Читайте також: Під час ракетного удару по Сарнах не постраждали ані цивільні, ані військові