Смертельна ДТП сталася 2 січня. Під колесами авто загинув військовослужбовець. Водій автівки намагався втекти з місця аварії. Однак його наздогнали правоохоронці. Нині він у СІЗО. Але просить суд відпустити його під домашній арешт.

 Через декілька хвилин після подання заяви захисником підозрюваного, Олег Головчак демонстративно покидає зал судових засідань. Що тим самим унеможливлює подальший розгляд справи. Тому суддя приймає рішення надати обвинуваченому Роману Головину державного захисника.

Однак, коли державний адвокат прибув, через відео-зв'язок із СІЗО не зміг з'явитися на розгляд справи сам обвинувачений. Потерпілі вважають це навмисним затягуванням справи. Оскільки 28 серпня винуватцю ДТП спливає термін запобіжного заходу.

Додамо, що судові засідання у цій справі тривають уже 8 місяців. І за цей час досі не допитані свідки автопригоди. То ж суд ухвалює рішення привезти обвинуваченого у зал судових засідань під конвоєм. Але оскільки є клопотання про відвід судді, Феміда на цьому засіданні лише має ухвалити рішення щодо запобіжного заходу обвинуваченому.