Мільйони на воді. Як відомо, перед призначенням на посаду голови Рівненської обласної ради, Андрій Карауш очолював підприємство "Рівнеоблводоканал". Скільки заробив і які статки має новий голова облради - дивіться у сюжеті.

Андрій Карауш став новим головою облради на сесії 12 серпня. На цій посаді, представник Слуги Народу замінив Сергія Кондрачука від "Європейської солідарності." У своїй вступній промові був лаконічним.

Згодом, на своїй сторінці у фейсбуці поділився фото з робочої поїздки до Києва. Де, зустрівся з партійним керівництвом та отримав посвідчення голови Рівненської обласної ради від важковаговика української політики та голови Верховної Ради - Руслана Стефанчука. Ще напередодні у коментарі, розповів, якою буде нова більшість у облраді.

За призначення на посаду голосували таємно. Як результат - Андрія Карауша підтримало 45 депутатів. З тих хто проти: Європейська солідарність. Таке рішення партійці називають політичною помстою. Хоча напередодні звільнити Сергія Кондрачука хотіли, через втрату довіри та розгляд на сесії питань, які розколюють суспільство.

Детальніше - у сюжеті.