На розгляд суду скерували матеріали кримінального провадження слідчі відділення № 6 (м. Здолбунів) відносно 21-річного жителя Здолбунова, обвинуваченого у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 КК України.

 Встановленню обставин та причетної до скоєного особливо тяжкого злочину особи передувала злагоджена робота працівників управління карного розшуку, оперативників та слідчих відділення № 6 ( м. Здолбунів).

25 травня цьогоріч близько 16 години на вулиці Віли-3 міста Здолбунів невідомий гострим предметом наніс не менше двох ударів 29-річному чоловікові. Потерпілому, у якого діагностували проникаюче поранення грудної клітки зліва та ушкодження перикарда, прооперували.

Під час проведення невідкладних слідчих дій працівники карного розшуку оперативно вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 21-річний житель Здолбунова, якого затримали в порядку статті 208 КПК і повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Першопочатково здолбунівчанин заперечував свою провину та не співпрацював із органами досудового розслідування.

Утім, за результатами проведеного комплексу експертиз слідчі зібрали достатньо доказів щодо причетності та доведення вини у скоєному злочині.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що між чоловіками виник конфлікт через неповернення позичених коштів підозрюваним, у результаті чого той наніс поранення невстановленим предметом 29-річному чоловікові. Відповідно до висновку судової екпертизи тілесні ушкодження були завдані внаслідок травматичної дії колюче-ріжучим предметом із обмеженою та загостреною контактуючою поверхнею – лезом ножа.

Обвинуваченому може загрожувати до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: У Рівному під колеса авто потрапив обарівчанин