Фото ілюстративне
Це працівники критично важливої сфери в регіоні.

Дуже важливо зберегти високопрофесійних працівників, зокрема, технологів, наладчиків апаратури. Адже на деяких спеціалістах тримаються цілі підприємства. Наприклад, «Льонокомбінат». Тут 70 чоловіків – наладчики обладнання і від їхньої роботи, від готовності ліній до виробництва, залежить робота 900 жінок, - розповів начальник ОВА Віталій Коваль.

Нагадаємо, бронювання військовозобов’язаних — це надання відстрочки від мобілізації працівникам, без яких неможливе функціонування підприємства, установи або організації у воєнний час.

Начальник ОВА вважає, що було б доцільно спростити процедуру бронювання і розширити перелік спеціальностей. Це потрібно для того, аби Рівненщина як тилова область могла би більш збалансовано виконувати задання із наповнення бюджетів і допомагати ЗСУ сплатою податків.

Разом з тим, Рівненщина – одна з лідерів за кількістю захисників у лавах ЗСУ. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль в інтерв’ю для інформаційного агентства Міноборони «АрміяInform».

Пишаємося тим, що в нас не було силового сценарію вручення повісток на блок-постах, весіллях та масових заходах. В координації із військкоматами, центрами комплектації, виконуємо завдання і йдемо до перемоги, - зазначив Віталій Коваль.

Читайте також: "Приклад для інших": як дитячий садочок у Сарнах підготувався до роботи в умовах війни