Відмовився від адвокатів і просив суд нарешті оголосити вирок. Таке прохання озвучив водій автомобіля, який скоїв ДТП у колишньому Березнівському районі. У результаті зіткнення загинули двоє людей. Суди тягнуться вже три роки. Винуватець аварії каже, втомився перебувати на лаві підсудних. І просить суд нарешті поставити крапку. Феміда його прохання задовольнила. Скільки років водій проведе у в'язниці - дивіться далі.

Щоправда остаточне рішення Анатолію Зембицькому ще у вересні минулого року виніс Березнівський районний суд. Феміда відправила його за грати на 7 років, та позбавила права сідати за кермо на три роки. Але таке рішення суду обвинувачений і досі вважає надто суворим.

Натомість, донька загиблого в аварії Ольга Казка в щире каяття Зембицького не вірить, тому 7 років ув'язнення вважає навпаки надто м'яким покаранням. До того ж в ДТП її родина втратила ще й друга сім'ї Миколу Видренка, а мама жінки Олена Гук, яка в тоді також перебувала в авто отримала численні травми та забої, які досі лікує. І своєї вини у цьому Анатолій Зембицький упродовж трьох років не визнавав.

Але грошей на відшкодування завданих збитків, Анатолій Зембицький немає.

Перед виходом суддів у нарадчу кімнату, обвинувачений ще раз пояснив чому суд має обрати йому п'ять років позбавлення волі, а не десять, як того хочуть потерпілі.

Зрештою, порадившись, колегія суддів вирішила не підтримувати ні прохання потерпілих, ні обвинуваченого.

Попри таке рішення суддів, оскаржувати його та вимагати для обвинуваченого максимального терміну покарання, Ольга Казка уже не буде.

Нагадаємо, в місцях позбавлення волі Анатолій Зембицький перебуватиме трохи більше п'яти років. Адже частину покарання вже відсидів у СіЗО.