Понад 311 тисяч гривень - результат недільного благодійного ярмарку-фестивалю, який відбувся у Рівному. Відвідувачі могли придбати патріотичні футболки, смаколики, вироби народних майстрів, картини, патріотичну символіку, а також насолодитися святковим концертом.

У селі Бронне Малинської громади відбувся благодійний захід «Разом до перемоги». Поряд з будинком культури місцеві організували торги: торти, тістечка, пироги, печиво, кожен міг обрати те, що до вподоби. Вдалося вторгувати 37 тисяч гривень! Ці кошти передадуть місцевим захисникам.

35 300 грн військовим для придбання автомобіля передадуть мешканці Городоцької громади. Кошти зібрали на благодійному ярмарку на підтримку ЗСУ «Все буде Україна».

Селами Карпилівка, Михайлівка та Караєвичі пройшов благодійний творчий марафон «ВСЕ БУДЕ Україна». Вдалося назбирати понад 40 тисяч грн.

Благодійний турнір з мініфутболу влаштували в Острозькій громаді. Участь в турнірі взяли 9 команд. Вдалося зібрати 11 440 гривень на потреби для ЗСУ.

Пам’яті загиблого військовослужбовця Андрія Хижняка присвятили благодійний футбольний турнір в Дубно. Усі кошти, а це 22 570 гривень, будуть спрямовані на допомогу 14 Окремій механізованій бригаді ім. Князя Романа, в якій служив чоловік.

Майже 36 тисяч грн зібрали працівники бібліотеки Мирогощанської громади під час благодійної акції.

В Немовицькій громаді під час благодійного ярмарку зібрали 14700 грн. Зібрані кошти спрямують на пальне для волонтерів, які доставляють бійцям ЗСУ гуманітарну допомогу.

Влаштували благодійні ярмарки також у селі Локниця Вараського району та в селі Деражне, що на Костопільщині. Усі зібрані кошти будуть передані на підтримку ЗСУ.

Читайте також: Автомобіль та пожежну амуніцію передали рятувальній бригаді на Сарненщині