Меценат з Дубаю допомагає переселенцям на Рівненщині. Бізнесмен, власник мережі ресторанів з ОАЕ, виявив бажання оплатити річну оренду житла для двох родин, котрі вимушено переїхали в Рівне. Павло Невесенко продовжить.

Тетяна Канішева разом із сім'єю з п'яти чоловік вимушено переїхали з Харкова у Рівне в березні. Проживали великою сім'єю в одному з гуртожитків міста. Тепер же їм вручили ключі від просторого котеджу.

А Лариса Назаренко, вчителька з Лиману разом з сім'єю переїхали до нашого міста у квітні. Теж проживали у гуртожитку. Її сім'я також стала учасницею проєкту та отримала котедж в оренду на один рік.

Перебратися сім'ям у просторі домівки допоміг власник мережі ресторанів з Об'єднаних Арабських Еміратів. Він зголосився оплатити проживання строком на один рік у котеджах Рівного. Вибрали ці сім'ї не випадково.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль тішиться, що така синергія співпраці влади та волонтерів дає змогу внутрішньо-переміщеним особам комфортніше почуватися на Рівненщині.

Волонтери та представники влади і надалі працюватимуть у подібних напрямках. Вдячні усім, хто підтримує людей які, опинилися у скрутних умовах через війну.

Читайте також: Волонтерам з Рівненщини потрібна допомога для виготовлення "буржуйок" військовим (ВІДЕО)