Впродовж минулої доби рятувальники Рівненщини 12 разів виїжджали для надання допомоги населенню. Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Рівненській області.

Так, вчора, 17 серпня, о 12:18 в м. Рівне по вул. Карнаухова працівники ДСНС надали допомогу працівникам Рівненського зоопарку по зніманню кажанів з будівлі Рівненської ЦМЛ.

О 14:00 в м. Рівне по вул. В.Дивізії допомога рятувальників знадобилась по знешкодженню кубла бджіл в підвальному приміщенні.

О 14:20 в м. Дубно по вул. Грушевського рятувальники допомогли працівникам поліції по відкриванню вхідних дверей квартири.

О 14:30 в м. Рівне по вул. Є.Коновальця в будівлі ЗОШ-25 знешкодили кубло ос .

О 14:48 в c. Межиріч Рівненського району Острозької ТГ надавали допомогу по відкачуванню води з підвального приміщення дитячого табору «Країна мрій».

О 18:38 в с. Городок Рівненського району надзвичайники знешкодили кубло шершнів в адміністративній будівлі школи поліції.

18:44 в м. Рівне по вул. Льонокомбінатівська. Надання допомоги працівникам поліції по відкриванню вхідних дверей квартири.

О 18:45 в с. В.Вербче Сарненського району Степанської ТГ - надання допомоги по знешкодженню кубла шершнів в приватному житловому будинку.

О 18:55 в м. Рівне по вул. Кн.Острозького допомогли у знешкодженні шершнів в зовнішній стіні багатоповерхового житлового будинку.

О 19:05 в с. Удрицьк Сарненського району Дубровицької ТГ кубло шершнів знешкодили в приватному житловому будинку.

Аналогічний виклик надійшов о 19:29 в с. Федорівка Сарненського району Сарненської ТГ по вул. Центральна. Тут знадобилась допомога у знешкодженні кубла шершнів в приватному житловому
будинку.

О 19:30 у м. Рівне по вул. Соборна рятувальники допомогли відкачувати воду з приміщення станції технічного обслуговування.

Читайте також: На трасі у Вараському районі загорівся автомобіль