800 кілометрів за 14 днів. З Києва до Варшави пробіжить рятувальник Володимир Сковородка. Чоловік бере участь у благодійному Ультрамарафоні вдячності. Його мета привернути увагу до надзвичайної ролі працівників ДСНС у час війни, подякувати полякам за допомогу і зібрати 2 млн грн. для закупівлі спеціального обладнання для ліквідації наслідків військових дій в Україні. Сьогодні ультрамарафонівець пробігає Рівне. Зустрічали його наші журналісти.

Столичного рятувальника Володимира Сковородку зустрічають у Рівному. Кілька днів тому він стартував зі столиці. Щодня у середньому пробігає 60 кілометрів. Прямує до Варшави.

За 14 днів Володимир Сковородка пробіжить 800 кілометрів. Щодня запланований певний маршрут. У кожній області до рятувальника приєднуються колеги, які долають з ним від 5 до 10 кілометрів.

Ще одна мета ультрамарафону – зібрати 2 мільйони гривень для сучасного обладнання Державній службі з надзвичайних ситуацій. Воно потрібне аби ліквідовувати наслідки військових дій в Україні.

Володимир Сковородка служить у ДСНС 9 рік. Займається бігом постійно. Встановлював національні рекорди і вже брав участь в ультрамарафонах.

Бігун запрошує українців долучитися до забігу онлайн та разом встановити абсолютний рекорд України. Таким чином зробити свій невеличкий вклад у перемогу нашої держави.

Наступною естафету прийме Волинь. Саме туди прямує марафонець. До 24 серпня він має фінішувати у Варшаві. 

  Читайте також: "Мобілізуємо монети": жителі Рівненщини можуть долучитися до акції "Смілива гривня"