Бої за "Азов". У Рівному відбулися товариські поєдинки з боксу. Усі зароблені кошти від благодійників спрямують на підтримку полку «Азов». Участь у змаганнях взяли боксери із Рівненської, Волинської, Львівської та Харківської областей. І хоча цього дня у ринзі не було переможців і переможених - змагання мали на меті ще й підготовку до офіційних стартів. Павло Невесенко продовжить.

Руслан Цикало Боксер з Харкова. Нині разом командою живе та тренується у Рівному. На турнірі приуроченому в підтримку полку Азов намагається набрати форму до офіційних стартів.

У товариських поєдинки з боксу в підтримку Азову Змагалися юнаки та дорослі чоловіки у 9-ти вагових категоріях. Глядачі могли донатити добровільні пожертви до спеціальної скриньки. Основна фішка поєдинків - тут немає переможців та переможених.

Окрім доброї мети поєдинки несли і практичну місію. Насамперед це підготовка до чемпіонату України з боксу. Головний тренер збірної Валерій Даниленко зауважує через повномасштабне вторгнення боксери змушені були вийти із зони комфорту. Втім це не привід не тренуватися навіть у такі непрості часи.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль тішиться, що у Рівному проводяться подібні змагання. Він як ніхто знає наскільки важливо для спортсменів бути у формі та виходити на її пік перед відповідальними стартами.

Втім, перш за все, у товариських поєдинках була не спортивна складова, а віддати належне полку "Азов", який став символом незламності, розповідає тренер команди з Харкова Богдан Даниленко.

Читайте також: Учень Здолбунівської школи важкої атлетики здобув бронзу на чемпіонаті Європи