Рівнян закликають долучитись до плетіння маскувальних сіток та кікімор. Останніх дуже не вистачає на фронті, кажуть військові. А в тилу не вистачає людей для створення маскувальних костюмів. Павло Невесенко продовжить.

Такі кікімори найкраще підходять для наших розвідників, бо з їх допомогою сховати силует. Дуже добре використовувати на відкритій місцевості, бо вона добре маскує. Аби сплести одну кікімору треба четверо людей та до двох тижнів часу.

Нині кікімора є вкрай необхідною на фронті, розповідають волонтери. Втім, на її створення не вистачає людей. З початку повномасштабного вторгення плетінням маскувальних сіток та кікімор займалося багато людей. Нині одиниці. Рівнянка Раїса розповідає - це пов'язано з тим, що чимало людей вийшли на роботу. Втім, навіть мінімальна допомога у цьому процесі пришвидшить нашу перемогу наголошує жінка.

В одному з укриттів Рівного люди плетуть і маскувальні сітки, адже вони теж нині затребувані на фронті. Людмила долучилася до цього процесу два місяці тому. Нині по можливості теж приходить сюди, аби допомогти нашим військовим здолати рашистів.

Наступнргр тижня волонтери відправлять вісім кікімор для виконання бойових завдань нашими військовими. Втім жінки розповідають маскувальні костюми потрібні постійно і закликають небайдужих рівнян долучитися до процесу. Контакти ви можете бачити нині на екрані.