В ізоляторі тимчасового триманні перебуває 34-річний уродженець росії, житель Донеччини, який приїхав погостювати до родичів у село Лозки колишнього Володимирецького району. Чоловік наніс умисне тяжке тілесне ушкодження 43-річному місцевому жителю. За скоєне йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

Про те, що до Володимирецької лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, переломом черепа та у мозковій комі доставлено травмованого чоловіка до поліції повідомили медики вчора, дев’ятого серпня, близько 07:30.

Слідчо-оперативна група ВП № 1 (смт Володимирець) Вараського РВП встановила, що напередодні ввечері чоловіки відпочивали біля місцевого магазину. Разом розпивали спиртні напої, в результаті чого близько 22 години між ними виник конфлікт. Тоді 34-річний житель Донеччини кулаком вдарив в обличчя жителя Лозки по голові. Від удару той упав на дорогу із щебеневим покриттям і вдарився головою. Потерпілий сам дійшов додому. Коли зранку чоловік втратив свідомість — родичі забили на сполох та викликали «швидку».

Слідчі затримали 34-річного чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України йому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Читайте також: Стрілянина у Квасилові: у поліції прокоментували інцидент