На спецлінію 102 учора, дев'ятого серпня, о 16:40 надійшло повідомлення від медиків, що «швидка» виїхала на автопригоду із потерпілими в село Озерськ колишнього Дубровицького району.

Слідчий слідчого управління та слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Дубровиця) встановили, що на вулиці Центральна 43-річний місцевий житель, керуючи незареєстрованим у встановленому законодавством порядку мотоциклом «Mustang», на заокругленій ділянці дороги, не вибрав безпечної швидкості руху, допустив виїзд поза межі проїзної частини, де врізався в електроопору та паркан.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав травми, несумісні із життям. Також на двоколісному перебували двоє дітей: шестирічна донька сиділа спереду, а семирічний син — ззаду.

Потерпілих малолітніх госпіталізували до лікарні. У хлопчика діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої, а у його рідної сестрички відкриту черепно-мозкова травму, перелом стегнової кістки.

За фактом смертельної автопригоди слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 КК України. В рамках кримінального провадження мотоцикл вилучений, тривають слідчі дії.

Шановні водії двоколісних! Пам’ятайте про правила безпеки, коли сідаєте за кермо! Нагадуємо, що перевезення пасажирів на мотоциклі чи мопеді дозволяється тільки на задньому сидінні, але крім дітей, зріст яких менше 145 см!!!

У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 50 км/год, а у житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км/год.

Дотримуйтеся правил дорожнього руху, бережіть власне життя та інших!

Читайте також: Потерпілий у ДТП на Сарненщині мотоцикліст помер у лікарні