Без укриттів - навчання буде дистанційне. У Рівному досі немає остаточного рішення, як вчитимуться діти з 1 вересня. Все залежить від ситуації в регіоні, наявності укриттів у школах, а також від рішення батьків. 52 відсотка з них проголосували за те, аби їх діти вчились у школах офлайн. Решта - за дистанційне. Яка форма навчання очікує дітей з 1 вересня, достеменно невідомо і досі. Більше подробиць, далі у сюжеті.

 Вже третій рік навчання у школах проводиться онлайн. Раніше - коронавірус, тепер - війна. Чи підуть діти на навчання з 1 вересня - поки невідомо. Та планується, що у школах, де будуть укриття, навчальний рік розпочнеться очно.

Рівненська спеціалізована школа №15 готується розпочати навчальний рік у стінах навчального закладу. Ідуть роботи з удосконалення і розширення укриття. Раніше тут було протирадіаційне бомбосховище.

Нагадаємо, нещодавно пройшло голосування серед батьків щодо форми навчання у школах. 52% проголосувало за офлайн навчання. Діти, чиї батьки проти, будуть навчатися дистанційно.

Читайте також:  Як на Рівненщині працюють системи оповіщення повітряної тривоги