У Квасилові невідомий стріляв у припаркований автомобіль. У салоні знаходились люди, які дивом не постраждали. Як виявилось випадок непоодинокий. Через розголос знайшлись інші постраждалі. Їх біля десятка. Поки поліцейські розшукують стрільця, мешканці Квасилова стурбовані власною безпекою. Дмитро Тригубець побував на місці події.

 Квасилів. Вулиця Молодіжна. Парковка неподалік одного з місцевих супермаркетів. В суботу, 6 серпня Олег Онищук з дівчиною, яку саме відвозив додому, припаркувались тут на кілька хвилин. Аж раптом почули постріл.

Трапилось усе близько 10-ї вечора. Автівка юнака була припаркована на місці ось цього мікроавтобуса. Про суботній вечір нагадують уламки скла.

У салоні, і на місці події - кулю не знайшли. Хто міг наважитись на постріл, Олег немає і гадки: окрім ризику для життя, влетить у копійку і ремонт. Хлопець каже, нове скло коштуватиме близько 12-ти тисяч гривень. Через розголос у соцмережах, вдалось встановити: випадок непоодинокий. Це Павло Оксенюк. Близько 3-ох тижнів тому ввечері, на цьому ж місці припаркував своє авто.

Втім, до поліції тоді вирішив не звертатись. А от за останнім інцидентом поліцією розпочате розслідування. Встановлюють обставини події, свідків та завдані збитки.

Більше - у сюжеті.

Читайте також: Стрілянина у Квасилові: у поліції прокоментували інцидент