"Верес" здобув першу перемогу у цьому літньому міжсезонні.

 У Ковалівці рівняни обіграли місцевий "Колос". Єдиний гол було забито вже на першій хвилині матчу.

Колос - Верес - 0:1 (0:1)

контрольний матч

6 серпня 2022 року, Ковалівка, стадіон Колос

Верес: Когут - С.Шестаков, Мірошник, Вовченко (на перегляді), Є.Пасіч, Кльоц (Лебеденко, 75), Кучеров, Дахновський, Г.Пасіч (М.Шестаков, 79), С.Шарай (Гечев, 60), Гайдучик (Сергійчук, 60).

Запасні: Ющишин, Коркодим, Гагун, Гук, Квасний, Переходько, В.Шарай, Данилюк.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Гол: Г.Пасіч (1).

Напередодні контрольного матчу у Ковалівці на прохання команди господарів Колос та Верес домовилися не афішувати час початку та місце проведення поєдинку. З міркувань безпеки. Саме з цієї причини та, пішовши назустріч суперникам, народний клуб був вимушений відмовитися від прямої трансляції поєдинку. Саме через це вчора ми прибрали з офіційних ресурсів клубу і повідомлення про анонс гри.

Тим не менше, бажаючі можуть переглянути запис матчу на клубному YouTube-каналі Veres TV. Слідкуйте за клубними соцмережами.

Щодо, власне, перебігу подій на полі - то перемогу рівнянам приніс ранній гол Геннадія Пасіча. Віталій Дахновський відгукнувся на передачу Сергія Шестакова, у боротьбі з опікуном правим флангом протягнув м'яча фактично до лицевої і пробив з гострого кута! Голкіпер Колоса м'яча відбив, але першим на добиванні був Геннадій Пасіч, який змістився з лівого краю в центр і з доволі незручної позиції виконав ідеально точний удар - 0:1!

Завтра Верес зіграє черговий спаринг. Суперником рівнян стане першоліговий ЛНЗ із Черкас.

Читайте також: Рукоборець із Рівненщини виступив на престижному турнірі в Туреччині