3 серпня о 12:07 до пожежно-рятувальної служби за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в селі Малий Жолудськ Рафалівської територіальної громади.

До місця виклику було направлено черговий караул рятувальників 5-го державного пожежно-рятувального поста смт.Рафалівка.

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що горить господарська споруда на території приватного господарства. До прибуття рятувальників місцеві жителі гуртом намагалися гасити вогонь та рятували худобу, техніку та майно з будівлі.

Спільними силами рятувальників та громадян вдалося не допустити перекидання вогню на поряд розташований житловий будинок.

До того, як пожежу повністю приборкали, вогонь встиг знищити дах та перекриття шлакоблочної господарчої будівлі критої шифером по дерев’яній обрешітці, розмірами 5,5х14 м., речі домашнього вжитку та близько 1 т. соломи. Жертв та постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі та обсяги завданих збитків наразі з’ясовуються. До гасіння пожежі було залучено 1 пожежну автоцистерну та 5 рятувальників ДСНС.

Читайте також: У Рівненському районі під час будівельних робіт виявили артилерійський снаряд