Не з'явилася на суд. У Рівненському міськсуді розглядають резонансну ДТП, яка трапилась 21 травня. Тоді екс - голова рівненської обласної ради Олександр Данильчук та рівненська журналістка Ольга Ферар, на елітній автівці в'їхали в машину прокурорки. Сьогодні відбулось засідання у даній справі. На ньому був присутній Павло Невесенко.

Відео з ДТП, яка трапилась 21 травня, цього року викликало чималий резонанс та шквал критики у суспільстві. На парковці одного із закладів Рівного елітна автівка в'їхала у Хонду прокурорки Ольги Лихач. За кермом автівки ймовірно була рівненська журналістка Ольга Ферар, а в салоні екс-голова Рівненської облради Олександр Данильчук та ще один невідомий чоловік. Нині цю справу розглядають у Рівненському міському суді. Перед початком засідання суддя виступає із заявою, просить не показувати його обличчя.

Сама Ольга Ферар не з'явилася на засідання. Її представник Валентин Дупак повідомив, що вона у відрядженні.

Сторони у справі домовились допитати свідка у справі, який у той вечір перебував в машині разом з Ольгою Лихач.

Мали допитати на засіданні і саму Ольгу Лихач. Втім, адвокат Валентин Дупак попросив, аби це зробили коли на засідання з'явиться його клієнтка Ольга Ферар. Додає, нині він опирається виключно на пояснення сторін конфлікту у даній справі.

Потерпіла Ольга Лихач, розповідає справу не спустить на гальмах. Йтиме до кінця, аби винні понесли покарання.

Наступне засідання у цій справі відбудеться 5 серпня. Якщо ж вину Ольги Ферар доведуть за двома статтями, які їй інкримінують, журналістці загрожує штраф або ж позбавленням права керувати транспортними засобами вподовж одного року.

 Читайте також: На Рівненщині викрили чергового колаборанта, який прославляв російські звірства