Війна забирає найкращих. Сьогодні Рівне прощалося із Олександром Тарасюком. Він загинув у боях за Україну 24 липня, у Донецькій області. Олександру Тарасюку назавжди залишиться 33. Вічна слава Герою!

На Майдані Незалежності у Рівному близько сотні людей. Усі прийшли попрощатися з Олександром Тарасюком. Який загинув захищаючи Україну від ворога.

Загинув Олександр Тарасюк 24 липня, неподалік Берестового Донецької області. Крім рідних та друзів, герою віддати йому шану прийшли і ті хто Олександра не знав зовсім.

У перші години війни Олександр уже був у військоматі. 25 лютого його зарахували стрільцем у відділення охорони в Рівному. А на початку травня його перевели на Волинь. Звідти, ставши командиром відділення, 22 липня Олександр і вирушив на передову. Не стояла осторонь та була надійним тилом і мама захисника.

Навчався Олександр у 26 школі. Любив щось робити своїми руками. Ще з дитинства хотів в армію. Тож здобув собі фах охоронця.

Любив він і своїх дітей: семирічного Іллю та шестирічну Настю. 24 липня Олександр ще встиг привітати свого брата з днем народження. Потому його сім'я отримала уже сумну звістку. Олександру Тарасюку назавжди залишиться 33. Вічна Слава Герою! Поховали Олександра на кладовищі Нове, у Рівному. 

Читайте також: Березнівщина у скорботі зустрічає загиблого захисника