Понад 90 тонн солі та 142 тонни гороху безкоштовно отримають рівняни в рамках роботи Всесвітньої продовольчої програми World Food Programme. Роздавали продукцію сьогодні відразу у кількох релігійних організаціях. Чи багато охочих виявили бажання її отримати, бачив Дмитро Тригубець.

У церкві Євангелських християн "Відродження" ще від ранку велелюдно. Сюди рівняни приходять за сіллю та горохом.

В одні руки отримують два кілограми гороху та кілограм солі. У релігійних організаціях, у першу чергу, продукти отримують люди похилого віку, малозабезпечені та багатодітні сім'ї, люди з інвалідністю чи хронічними захворюваннями та переселенці. Тож при собі важливо мати не тільки паспорт, а й документи які підтверджують статус.

Допомогу можуть отримати лише рівняни. Загалом планують роздати більше 90 тон солі та 142 тони гороху. Ці товари роздадуть і тим, хто не може самостійно прийти їх забрати.

Продовольство надійшло до міста в рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН. Рівняни кажуть: важливо, що у такий складний для нашої держави час, ми залишились не одні.

Допомогу можна отримати у релігійних громадах міста. У деяких тільки приступили до розфасовки: тож почнуть видавати вже завтра.

 Читайте також: На Рівненщині створюють унікальну карту області з ляльками-мотанками (ФОТО)