Гуманітарну допомогу на понад 92 тисячі доларів передала американсько-українська благодійна організація Ukrainian American House.

«Ще на початку липня зустрівся з представниками фонду Романом Шереметою та Романом Зінчуком. А вже сьогодні надійшла від них перша допомога. Дякую їм за підтримку! Сьогодні коробки з пакетами передали ОК «Захід». Частина піде нашим батальйонам, які охороняють кордон з Білоруссю. Всі інші – військовим на передову», - розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Довідка
Препарат «StopsBleeding» гарантовано зупиняє кровотечу в будь-якій відкритій або доступній рані. Він простий у використанні. Потрібно лише додати до рани, натиснути і тримати, доки кровотеча не зупиниться (здебільшого до хвилини часу).

«StopsBleeding» не обпікає і не припікає рану, натомість він концентрує тромбоцити та інші фактори згортання крові для швидкого утворення тромбу. Так, як організм зробив би це природньо. Препарат безпечний у рані і ефективний для людей, які приймають засоби для розрідження крові. 

Про це пише Рівненська ОДА. 

Читайте також: На Рівненщині створюють унікальну карту області з ляльками-мотанками (ФОТО)