Молоде подружжя загинуло у Рівненському районі, на Сарненщині двоє рідних братів, а у колишньому Острозькому районі - неповнолітній хлопець. Все це наслідки жахливих аварій, які трапились вихідними на Рівненщині.

Ранок 23 липня. Між селами Яринівка та Антонівка Березнівської ТГ не розминулися бус та легковик. Останній, внаслідок зіткнення настільки розтрощений, що водія та пасажирку довелося діставати рятувальникам. Але, нажаль уже без ознак життя.

Їхніх дітей медикам вдалося врятувати. Трирічна дівчинка та немовля, якому виповнилося лише два тижні, знаходяться в обласній дитячій лікарні і їх життю наразі нічого не загрожує.

Травмувався і керманич буса. Він отримав відкриті переломи рук та ноги. Зараз він у лікарні. Уже ввечері наступного дня між селами Глинне та Дубно на Сарненщині стається чергова ДТП. Мотоцикл врізався у позашляховик.

Кількома годинами пізніше, у селі Плоска колишнього Острозького району, юнак на мотоциклі злетів у кювет та врізався у дерево. Від отриманих травм не вижив.

Стосується це і водіїв автівок. Особливо, коли поліцейські подають сигнал про зупинку. Так, суботнього вечора керманич однієї автівки 5 разів проігнорував дану вимогу - у результаті до лікарні потрапив патрульний. А 5 автівок, з яких три - службові, отримали механічні пошкодження.

Розпочалася ж ця 35-кілометрова погоня через дзвінок до поліції жительки села Буща, Рівненського району.

У результаті зловмисника таки вдалося затримати. У рамках досудового розслідування йому потрібно буде пройти судово-психіатричну експертизу. До слова, у минулі вихідні сталось чимало ДТП. Для прикладу, лише за неділю на Рівненщині трапилося 16 аварій з мотоциклістами.

Читайте також: Біля Рівного мікроавтобус перекинувся у кювет (ФОТО)