"Біжу за Азовсталь". У Рівному відбувся флешмоб на підтримку бійців, які боронили Маріуполь. Кілька десятків людей бігли 1300 метрів. А все заради підтримки окупованого міста та полонених з «Азовсталі». До акції доєднались також переселенці і родичі полонених.

У Рівному відбувся благодійний флешмоб "Біжу за Азовсталь". У парку Шевченка зібрались десятки людей, щоб стати частиною благодійного забігу.

Олена - матір 24-річного полоненого воїна Андрія Фоменка. Після армії, чоловік був учасником АТО. Коли відбулось повномасштабне вторгнення - захищав Маріуполь.

Роман - регулярно бере участь у благодійних забігах. До флешмобу "Біжу за Азовсталь" він вирішив приєднатись, адже є патріотом своєї країни.

Одним з учасників флешмобу є Артем - він з Маріуполя. Чоловік вирішив підтримати захисників рідного міста.

Це загальнонаціональна акція. Мешканці з дев'яти міст України, взяли участь у забігу «Біжимо за Азовсталь» на підтримку військового гарнізону «Маріуполь».

Нагадаємо, більше 80 днів українські військові тримали оборону Маріуполя. 16 травня розпочалась евакуація українських захисників із заблокованого російськими загарбниками заводу "Азовсталь". Наразі всі захисники у полоні і очікують на обмін. У кінці червня він відбувся. Україна звільнила 95 захисників Азовсталі. Серед них 43 військовослужбовці полку «Азов». У полоні ще знаходяться більше 2 тис. українських військовослужбовців із Азовсталі.

Читайте також: У Рівному прощались з Героєм України (ВІДЕО)